ConfidenţialitateEssentra plc şi subsidiarele sale se angajează să vă respecte şi să vă protejeze confidenţialitatea. Această politică (împreună cu Condiţiile de utilizare şi cu celelalte documente la care acestea fac referire) reprezintă cadrul normativ în baza căruia colectăm şi procesăm datele dvs. personale.

Acest site web este deţinut şi operat de către sau în numele companiei Essentra plc ("Noi", "nostru" şi "al nostru", în funcţie de context.) Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică la anumite intervale de timp, deci vă rugăm să consultaţi această pagină periodic, pentru actualizări.

Nu vom colecta informaţii personale despre dvs. fără consimţământul dvs. Vă putem cere informaţii personale pentru a vă oferi servicii personalizate, cum ar fi răspunsuri la solicitări, buletine de ştiri trimise prin e-mail, invitaţii la evenimente şi actualizări de informaţii. De asemenea, putem obţine informaţii personale despre dvs. (de ex., numele şi adresa de e-mail) pentru a vă procesa şi onora comenzile, dacă sunteţi clientul nostru sau lucraţi pentru unul dintre clienţii noştri. Pentru a vă furniza o parte din sau toate serviciile menţionate mai sus, poate fi nevoie să procesăm, să stocăm şi să transmitem informaţiile dvs. personale în afara Zonei Economice Europene ("EEA"), către alţi angajaţi sau către alte companii ale Grupului, cu scopul de a îmbunătăţi comunicaţiile cu Essentra şi companiile internaţionale din cadrul său şi de a procesa mai eficient comenzile şi plăţile clienţilor noştri. Reţineţi că anumite ţări din afara EEA ar putea să nu ofere acelaşi nivel de protecţie pentru informaţiile personale ca ţările din cadrul EEA. Oferindu-ne informaţiile dvs. personale prin intermediul acestui site web, sunteţi de acord cu procesarea şi transferul acestora în legătură cu serviciile menţionate şi în alte scopuri faţă de care vă exprimaţi acordul în momentul furnizării informaţiilor. În cazul în care vom avea nevoie să transferăm informaţiile dvs. în ţări din afara EEA, vom lua toate măsurile rezonabile necesare pentru a ne asigura că informaţiile dvs. sunt în siguranţă şi sunt tratate conform acestei politici.

Pentru a vă proteja confidenţialitatea, vom lua toate măsurile necesare la stocarea şi dezvăluirea informaţiilor dvs. personale, pentru a preveni accesarea neautorizată a acestora de către terţe părţi. Vom face tot posibilul să ne asigurăm că orice terţ către care transferăm informaţiile dvs. are instituite măsuri de securitate similare. Totuşi, Internetul nu este un mediu total sigur. În acest context, luaţi la cunoştinţă şi sunteţi de acord că nu vom putea fi traşi la răspundere pentru utilizarea neautorizată, distribuţia, afectarea sau distrugerea datelor personale, decât în măsura în care respectivul eveniment a fost cauzat de neglijenţa sau neatenţia noastră. Responsabilităţile noastre şi drepturile dvs. pot varia în funcţie de legile locale.

În cazul în care unitatea producătoare de bunuri şi servicii care vă aprovizionează este transferată către un alt furnizor, sunteţi de acord cu faptul că şi datele dvs. vor fi transferate către furnizorul respectiv.

Dacă nu sunteţi de acord cu această politică de confidenţialitate sau cu utilizările menţionate mai sus, nu trebuie să vă introduceţi informaţiile personale pe acest site. Dacă doriţi să nu mai primiţi informări de la noi, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile din e-mailuri sau alte comunicări, privind dezabonarea de la informările noastre. Dacă aveţi întrebări despre modurile în care utilizăm datele, trimiteţi-ne un e-mail la adresa enquiries@essentra.com, scrieţi-ne la adresa Avebury House, 201-249 Avebury Boulevard, Milton Keynes, Buckinghamshire MK9 1AU sau apelaţi-ne la numărul +44 (0) 1908 359100 şi solicitaţi să discutaţ i cu secretarul adjunct al companiei.